اموزش باز کردن کانالهابا GSHARe.ir در رسیور بخش رسيور اسپورمكس-
Spormax
اموزش باز کردن کانالهابا GSHARe.ir در رسیور بخش رسيور اسپورمكس-
Spormax
با سلام به همه دوستان عزیز
برای خرید اکانت های GSHARe.ir
یا تمدید اکانت هوایی یاتمدیداکانت اینترنتی گلوبال رسیور
از طریق تبلیغات سایت اقدام کنید
واین اکانت رو فقط وفقط از سایت
رسمیش میتوانید تهیه کنید.شرکت
جز فروش در سایت اصلی هیچ کجا سایت یا
فروشگاهی ندارد مواظب کلاهبردارها باشید
ادرس بدون محدودیت GSHARE.IR
کلیک کنید
مرسی عالی بود
سلام . ممنون از اموزش خیلی عالی بود و کاملا" اختصاصی
من اکانت طلایی gshare.ir دارم . به نظر من که بهترین اکانته چون بهترین کانالهای دنیا رو باز میکنه . قیمت خیلی ماسبی داره . مصرف اینترنت خیلی کمی داره . پشتیبانیش جرف نداره
هر روز هم سایت اپدیت میشه و لیست برنامه هایی که با این اکانت باز میشن رو میزارید . مرسی
من اکانت یک ساله طلایی جیشیر خریدم با این اکانت بهترین پکیج های روز دنیا رو دارم پکیج هایی مثل بین اسپرت و پکیج نوا و dish tv و osnو کلی پکیج زیبای دیگه کیفیت و سرعت اکانت خیلی بالاست و کانالها رو بدون فریز پخش میکنه
به جرات میشه گفت که اکانت gshare.ir بهترین و برترین اکانت دنیاست چون بهترین و دیدنی ترین پکیج های دنیا رو مثل پکیج بین اسپرت و پکیج نوا و اسکای ایتالیا و کلی کانال خوب دیگه رو با سرعت بسیار بالایی باز میکنه
من اکانت gshare.ir رو بهترین اکانت میدونم چون پشتیبانی خیلی خوب و فعالی داره این اکانت قدرتمنده و پکیج های خیلی زیادی رو باز میکنه
اکانت شرکت جیشیر خیلی قدرتمنده و کانالهایی رو باز میکنه که با هیچ اکانتی باز نمیشن سرعت این اکانت هم خیلی خیلی مناسبه و بدون فریز کانالها رو باز میکنه
کانالهایی که با اکانت ghsare.ir باز میشن روی هیچ اکانت دیگه ای باز نمیشن اونم با سرعت بالا و بدون فریز و پشتیبانی خیلی خوب
من دیگه به این سایت و اکانت جیشیر اعتماد کامل دارم چون دارم ازش استفاده می کنم و هیچ مشکلی نداره کانالهای خیلی زیادی روی این اکانت باز هستند و پشتیبانی جوابگویی داره
انتخاب سریع یک انجمن