PHP Warning: Use of undefined constant onlinestatusphrase - assumed 'onlinestatusphrase' (this will throw an Error in a future version of PHP) in ..../includes/class_core.php(4684) : eval()'d code on line 78

PHP Warning: Use of undefined constant onlinestatusphrase - assumed 'onlinestatusphrase' (this will throw an Error in a future version of PHP) in ..../includes/class_core.php(4684) : eval()'d code on line 78

نرم افزار جدید و رسمی رسیور دیجیتال ایکس مدل dx 800 t hd بتاریخ2014.11.29

فروش اکانت جی شیر

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9

موضوع: نرم افزار جدید و رسمی رسیور دیجیتال ایکس مدل dx 800 t hd بتاریخ2014.11.29

1. Top | #1

عنوان کاربر
    سر پرست تالار اخبار و فرکانس های ماهواره ای
    ميانگين پست در روز
    7.43

edccc661418a نرم افزار جدید و رسمی رسیور دیجیتال ایکس مدل dx 800 t hd بتاریخ2014.11.29

قایلیت ها

1- تغییر در شکل منو ها

2- قابلیت اپدیت اتوماتیک

3- رفع باگ های نرم افزاری
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده

💠 امام على(ع):

➖ کار خوب را انجام دهید و چیزى از آن را کوچک مشمارید؛ زیرا خرد آن بزرگ است و اندک آن بسیار.

"نهج البلاغه،حکمت422"

تمدید اکانت هوایی .تمدید اکانت اینترنتی
    بازکردن کانالهای بین اسپرت
    فقط و فقط در سایت https://www.gshare.ir

2. Top | #2

عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    ميانگين پست در روز
    0.00

پیش فرض عدم به روز رسانی از طریق اینترنت

نقل قول نوشته اصلی توسط بچه های شمال نمایش پست ها
    قایلیت ها

1- تغییر در شکل منو ها

2- قابلیت اپدیت اتوماتیک

3- رفع باگ های نرم افزاری
    این نرم افزار رو من زدم منو مشکی هست به اینترنت منصل می شه میزنه اتصال موفق ولی هیکدام از برنامه های با اینترنت کار نمی کنه نه هواشناسی نه ip tv نه بروز رسانی از طریق اینترنت که مهم ترینش هم همینه کار نمیکنه لطفا درستش کنید با تشکر

3. Top | #3

عنوان کاربر
    مدیریت کـــــــــل سایت
    ميانگين پست در روز
    5.53

نقل قول نوشته اصلی توسط sina نمایش پست ها
    این نرم افزار رو من زدم منو مشکی هست به اینترنت منصل می شه میزنه اتصال موفق ولی هیکدام از برنامه های با اینترنت کار نمی کنه نه هواشناسی نه ip tv نه بروز رسانی از طریق اینترنت که مهم ترینش هم همینه کار نمیکنه لطفا درستش کنید با تشکر
    دوست گرامی این رسیور دیگه ساپورت نرم افزاری نمیشه که بخواهد برنامه ها فعال بشه برای ip tv باید اکانت بخرید

4. Top | #4

عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    ميانگين پست در روز
    0.00

یعنی آپدیت اتوماتیک هم انجام نمیشه ؟ آ ایا این اخرین تاریخ نرم افزار این دستگاه؟

5. Top | #5

عنوان کاربر
    مدیریت کـــــــــل سایت
    ميانگين پست در روز
    5.53

یعنی آپدیت اتوماتیک هم انجام نمیشه ؟ آ ایا این اخرین تاریخ نرم افزار این دستگاه؟
    بله بزرگوار این اخرین هست البته دستگاه خوبیه ولی شرکتش بنظرم تعطیل کرد و امکانات رایگان که تو رسیور بود فعال نیست باید شارژ کنید

6. Top | #6

عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    ميانگين پست در روز
    0.00

البته تو برنامه قدیم خودم که دومی اپدیت بود و منوش شبیح میز کار بود هم ip tv فعال بود و هم این که دانلود عکس از نت

7. Top | #7

عنوان کاربر
    مدیریت کـــــــــل سایت
    ميانگين پست در روز
    5.53

البته تو برنامه قدیم خودم که دومی اپدیت بود و منوش شبیح میز کار بود هم ip tv فعال بود و هم این که دانلود عکس از نت
    برگردون به همون برنامه قبلی

8. Top | #8

عنوان کاربر
    کاربر انجمن
    ميانگين پست در روز
    0.00

چطور این کارو انجام بدم

9. Top | #9

عنوان کاربر
    مدیریت کـــــــــل سایت
    ميانگين پست در روز
    5.53

چطور این کارو انجام بدم
    نرم افزار قبلی چه ورژنی بود همون رو انتقال بده به رسیور ولی من خودم یک رسیور مثل مال شما داشتم ولی ip tv روش غیر فعال بود شرینگ رایگان هم کار نکرد با اینکه دستگاه اکبند بود ردش کردم رفت

کلمات کلیدی این موضوع