به احتمال زیاد شرایطی در این برنامه ی آخری هست که یا باید با پنتویوم 3 یا پایین تر برنامه رو ریخت یا اگه کوچکترین اروری در ویندوزتون باشه برنامه روی دستگاه لود نمیشه مال من هم لود نمیشد پیه لش شدم بعد از پاک کردن فلش ارورو داد و اومد بیرون و حال دستگاه دو خط رو پنل شده و نرم افزار فلش هم گیر نمیارم . . .
البته اگر سری قدیمی تر باشه(77) که بشه دستگاه به دستگاه کرد درست میشه که حالا اگر دوستان دسترس داشته باشن امتحان کنن من که ندارمبه احتمال زیاد شرایطی در این برنامه ی آخری هست که یا باید با پنتویوم 3 یا پایین تر برنامه رو ریخت یا اگه کوچکترین اروری در ویندوزتون باشه برنامه روی دستگاه لود نمیشه مال من هم لود نمیشد پیه لش شدم بعد از پاک کردن فلش ارورو داد و اومد بیرون و حال دستگاه دو خط رو پنل شده و نرم افزار فلش هم گیر نمیارم . . .
از اين لودر استفاده كنيد مشكل همه دوستان حل ميشه
سلام چطور میشه کانال پی چی رو رو سریوس با این رسیور باز کرد؟
سلام رسیور من مدل77 است ولی موقع انتقال برنامه میزنهtransfer data failed با کابل وکامپیوتر دیگه هم امتحان کردم جواب نداد لطفا راهنمایی بفرمایید. از این لودر هم استفاده کردم نشد لطفا راهنمایی کنین ممنون
سلام رسیور من مدل77 است ولی موقع انتقال برنامه میزنهtransfer data failed با کابل وکامپیوتر دیگه هم امتحان کردم جواب نداد لطفا راهنمایی بفرمایید. از این لودر هم استفاده کردم نشد لطفا راهنمایی کنین ممنون
سلام لطفا طریقه کد دهی بیس مدل xdsr77fta را توضیح دهید
انتخاب سریع یک انجمن