دستگاه gshare tv box رسیور خیلی عالی داره که 15000 تا کانال ماهواره رو بدون دیش می گیره
و امکانات زیاد دیگه ای مثل انتقال بی سیم تصاویر و دارای 2 تا وای فای داخلی و هارد داخلی و قابلیت نصب هارد اضافه رو داره
و میتونی به کنسول بازی هم تبدیلش کنی
دستگاه gshare tv box رسیور خیلی عالی داره که 15000 تا کانال ماهواره رو بدون دیش می گیره
و امکانات زیاد دیگه ای مثل انتقال بی سیم تصاویر و دارای 2 تا وای فای داخلی و هارد داخلی و قابلیت نصب هارد اضافه رو داره
و میتونی به کنسول بازی هم تبدیلش کنی
امکانات ماهواره و کامپیوتر رو با این دستگاه دارم و میتونی برنامه و بازی روش نصب کنی و خودش فیلتر شکن رایگان داخلی داره و منوی خیلی شیکی داره و کارکردن باهاش خیلی راحته
سام الان چند وقته که از دستگاه gshare tv box استفاده می کنم و راضی هستم چون امکانات کاملی داره و به جای رسیور و کامپیوتر میتونی ازش استفاده کنی
ممنون بابت اموزش خیلی خوب بود
دستگاه gshare tv box واقعا" عالیه و امکانات خیلی خوبی داره
من همه برنامه های گوشیم رو روی این دستگاه نصب کردم و دیگه از گوشی و کامپیوترم استفاده نمی کنم
رسیورش هم عالیه و بدون دیش و با کیفیت تصویر بالایی کانالها رو پخش می کنه
دستگاه gshare tv box دارای cpu و گرافیک خیلی قدرتمده و همه بازی ها رو به راحتی اجرا می کنه
هر نوع برنامه هم بخوای میتونی روش نصب کنی
رسیورش 15000 تا کانال رو بدون دیش می گیره
کیفیت تصویر 4k داره و کانالهای 4k رو هم پخش می کنه
امکان انتقال بی سیم تصاویر رو داره
مدیا پلیر خیلی قدرتمند داره و همه فایل های صوتی و تصویری رو بدون مشکل پخش می کنه
من به تازگی این دستگاه روخریدم و فکر نمی کردم اینقدر عالی باشه چون امکانات ماهواره و کامپیوتر رو داره و با 15000 تا کانال ماهواره ایی رو بدون دیش می گیره و کیفیت تصویر 4k واقعی داره و
من توی یه مجتمع زندگی می کنم که امکان نصب ماهواره رو نداشتم و به پیشنهاد برادرم دستگاه gshare tv box رو خریدم الان هم خیلی راضی هستم چون 15000 تا شبکه ماهواره رو بدون دیش دارم و کانالهاش تنوع خیلی خوبی داره و هر نوع کانال بخوای داره با این دستگاه کارهای زیاد دیگه ای هم میتونی انجام بدی مثل نصب نرم افزار و برنامه های مختلف و خودش دوتا وای فای داخلی داره و امکان انتقال بی سیم تصاویر رو هم داره و میتونی به کنسول بازی تبدیلش کنی
انتخاب سریع یک انجمن