با سلام به همه دوستان عزیز
برای خرید اکانت های GSHARe.ir
یا تمدید اکانت هوایی یاتمدیداکانت اینترنتی گلوبال رسیور
از طریق تبلیغات سایت اقدام کنید
واین اکانت رو فقط وفقط از سایت
رسمیش میتوانید تهیه کنید.شرکت
جز فروش در سایت اصلی هیچ کجا سایت یا
فروشگاهی ندارد مواظب کلاهبردارها باشید
ادرس بدون محدودیت GSHARE.IR
کلیک کنید
پکیج زیبای مولتی ویژن رو با دستگاه gshare.tv box نگاه می کنم خیلی این دستگاه عالیه و کانالهای خوبی رو پخش می کنه
من ماهواره نداشتم ولی از وقتی این دستگاه رو خریدم دیگه همه کانالهای ماهواره رو بدون دیش نگاه می کنم دستگاه gshare tv box خیلی عالیه و 15000 هزارتا کانال داره که نمیدونی کدوم رو باید نگاه کنی هر نوع کانالی بخوای پخش می کنه و کانالهای 4k رو هم پخش می کنه
دستگاه gshare tv box بی نظیره و کانالهای متنوع خیلی زیادی رو بدون دیش پخش می کنه
کیفیت تصویر 4k واقعی داره و کانالهای 4k رو هم پخش می کنه
کانالهای فرانسوی خیلی زیادی با این دستگاه پخش میشن
به نظرم این دستگاه بی نظیره و امکانات فوق العاده خوبی داره با رسیورش 15000 تا کانال ماهواره رو بدون دیش و با کیفیت تصویر بالا دارم و این دستگاه خودش کامپیوتره و هر برنامه ای بخوای روش نصب میشه
من امکان نصب ماهواره رو نداشتم تا اینکه از طریق یکی از دوستام با سایت شما اشنا شدم و دستگاه gshare tv box رو خریدم و الان چند وقته که ازش استفاده می کنم و راضی هستم چون کانالهای زیاد ماهواره رو بدون دیش پخش می کنه کانالهای فرانسوی و کانالهای روسیه و کانالهای چینی و ژاپنی و کانالهای کانادایی و هزاران کانالهای دیگه رو هم تو لیستش داره و کیفیت تصویر خیلی بالایی داره امکاناتش هم خیلی زیاده و مثل یه کامپیوتره و هر نوع برنامه و بازی بخوای به راحتی روش نصب میشه و خودش فیلترشکن داخلی رایگان داره و من همه برنامه تلگرام و اینستاگرام و واتس اپ رو روش نصب کردم و دیگه خیلی کم از گوشیم استفاده می کنم
انتخاب سریع یک انجمن