تنها با اکانت ghsare.ir پکیج زیبای دی اسمارت و پکیج های سفارشی دیگه باز میشه
تنها با اکانت ghsare.ir پکیج زیبای دی اسمارت و پکیج های سفارشی دیگه باز میشه
اکانت gshare.ir بهترین اکانت دنیاست و کانالهای خیلی خوبی رو باز می کنه با این اکانت پکیج دی اسمارت هم بدون فریز باز میشه
رسیور استارمکس a100 دارم و از اکانت gshare.ir استفاده می کنم و راضی هستم این اکانت خیلی عالیه و کانالهای زیادی رو مثل پکیج دی اسمارت و پکیج دیش تی وی رو باز می کنه سرعت بالایی با اینترنت 3g ایرانسل داره و مصرف اینترنت خیلی کمی داره و پشتیبانی خیلی خوبی داره
اکانت gshare.ir بهترین پشتیبانی رو داره و کیفیتش فوق العاده عالیه
کانالهایی باز میکنه که روی هیچ اکانتی باز نمیشه مثل پکیج d smart و پکیج نوا
من اکانت رو روی رسیور ای استار 30000 فعال کردم
سرعتش بسیار بالاست و مصرف اینترنت خیلی کمی داره
از اکانت gshare.ir روی رسیور استارست 8800 هایپر استفاده می کنم با این اکانت بهترین کانالها مثل پکیج دی اسمارت و پکیج نوا بدون فریز باز میشه و پشتیبانی این اکانت عالیه
پکیج دی اسمارت روی اکانت gshare.ir باز میشه قیمت این اکانت ارزونه و مصرف اینترنت خیلی کمی داره
پشتیبانیش هم عالیه
کانالهایی که روی اکانت gshare.ir باز میشه روی هیچ اکانتی باز نمیشه
من از اکانت روی رسیور استارمکسa100 استفاده می کنم و راضی هستم چون کیفیت خیلی خوبی داره و بیشتر کانالهای کارتی رو باز می کنه مثل پکیج نوا و پکیج دی اسمارت
ثبات اکانت gshare.ir خیلی خوبه و چندین ساله که اکانت میفروشه و همه مشتریانش راضی هستن
پشتیبانی این اکانت هم خیلی خوبه و کیفیت خیلی خوبی داره
پکیج d samrt هم روی این اکانت بدون فریز باز میشه
از اکانت gshare.ir روی رسیور مدیا استار 3500 استفاده می کنم و با این اکانت بهترین پکیج ها رو مثل پکیج d smart و کلی کانال دیگه بدون فریز باز میشه و از پشتیبانیش هم راضی هستم
انتخاب سریع یک انجمن