فیلم اموزش بازکردن کانالهای کدشده با اکانت GSHARE.IR در نانوکلاسیک NANO Classic AA10 WiFi
فیلم اموزش بازکردن کانالهای کدشده با اکانت GSHARE.IR در نانوکلاسیک NANO Classic AA10 WiFi
با سلام به همه دوستان عزیز
برای خرید اکانت های GSHARe.ir
یا تمدید اکانت هوایی یاتمدیداکانت اینترنتی گلوبال رسیور
از طریق تبلیغات سایت اقدام کنید
واین اکانت رو فقط وفقط از سایت
رسمیش میتوانید تهیه کنید.شرکت
جز فروش در سایت اصلی هیچ کجا سایت یا
فروشگاهی ندارد مواظب کلاهبردارها باشید
ادرس بدون محدودیت GSHARE.IR
کلیک کنید
ممنون . کارتون درسته . تو هیچ سایتی به این خوبی اموزش نمیدن . مرسی بابت اکانت پر قدرتتون
سلام. من اکانت سه ساله gshare.ir رو به مبلغ 199 هزار خریدم . روی دستگاه خودم فعالش کردم . خیلی قیمت مناسبی داره . بهترین پکیج های روز دنیا رو بدون فریز باز میکنه . مرسی
رسیور نانو کلاسیک aa10 دارم و اکانت سه ساله gshare.ir با این اکانت بهترین پکیج های روز دنیا مثل پکیج بین اسپرت و پکیج osn و پکیج vod و کلی پکیج دیگه باز میشن سرعت اکانت با اینترنت 3g همراه اول خیلی بالاست و کانالها رو بدون قطعی باز میکنه و مصرف اینترنت خیلی مناسبی داره
من از اکانت جیشیر و پشتیبانیش خیلی راضی هستم این اکانت کیفیت و سرعت خیلی بالایی داره و بیشتر کانالهی کارتی رو در جهت های مختلف باز می کنه و قیمت خیلی ارزونی داره و صرف اینترنت خیلی کمی هم داره در کل میشه گفت که بهترین اکانت دنیا فقط اکانت gshare.ir
پشتیبانی فقط اکانت gshare.ir دیگه بقیه اکانت ها به درد نمیخورن من اکانت سه ساله دارم و خیلی ازش راضی هستم مرسی بابت همه چیز
انتخاب سریع یک انجمن